Buffet Van Barneveld Culinair

Koude gerechten
  • Een bonbon van tonijn gevuld met garnalen en een citrusmayonaise
  • Halve kreeft met citroen en zeekraal
  • Steak tartaar met gebakken kwartelei en truffelmayonaise 
  • Barneveldse kipsalade met ananas en vijg
  • Vegetarische salade met bospaddenstoelen, granaatappel, huisgemaakte croutons en aceto balsamico​
Warme gerechten
  • Gebraden rosbief met een jus van steranijs
  • Op de huidgebakken kabeljauw met een saus van schaal- en schelpdieren
  • Gebakken kalfslapje omwikkelt met ham en een jus van truffel
  • Aardappeltaart
  • Ratatouille

Hoe leveren wij het buffet?
  1. Alle koude gerechten worden op schalen geleverd.
  2. Warme gerechten worden in chafing dishes/rechauds warm gehouden en blijven +/- 3 - 4 uur warm.
  3. Wij stellen het buffet voor u op.
  4. Elk gerecht wordt geleverd met bijpassende opscheplepels.
  5. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg.
  6. De vuile vaat mag retour in de bijgeleverde kratten.
  7. Op een afgesproken tijdstip komen wij het catering materiaal weer ophalen.
Het bedrag van onze buffetten is inclusief alle bovenstaande punten en btw.
Heeft u onvoldoende of geen servies? Borden, bestek en servet kunt u bestellen in de winkelwagen voor € 1,50 per set. Wij doen de afwas!
€ 38,70

Toegevoegd

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen