Referenties van klanten:

Van Barneveld Culinair levert mooie catering van goede kwaliteit. Altijd erg leuk om weer een chef kok aan boord te mogen ontvangen voor een luxe live cooking. Professioneel team die de wensen van haar klant weet te vertalen.
- Rederij Belle


het was echt heerlijk. Daar was iedereen het unaniem over eens. We hebben natuurlijk allemaal wel vaker high tea gedaan, maar wat wij erg fijn vonden was dat jullie ook veel hartige hapjes hebben. De meeste high tea's richten zich heel erg op zoet, maar wij waren erg blij dat dit goed in balans was. Ook de kwaliteit van de broodjes was goed: lekker en luxe ingrediënten. 
- Mevrouw Dinh


De samenwerking met Van Barneveld culinair verloopt nadeloos en uiterst prettig voor ons. We hechten veel waarde aan de geboden flexibiliteit en de altijd uitmuntende kwaliteit die bij onze klanten afgeleverd wordt.  
- Caterwings

Wij zijn erg blij en tevreden met de service van Van Barneveld Culinair. Ze leveren altijd op tijd en ook de tijden die wij aangeven/aanvragen. Ook is het altijd mogelijk in noodgevallen extra te bestellen, zelfs als het eigenlijk onmogelijk is.
De kwaliteit is top en vers en er is altijd in overleg veel mogelijk qua variatie. Iedereen denkt mee en is vriendelijk. Kortom bijna alles is mogelijk bij Van Barneveld Culinair!
-Quint

Alles is naar wens gewenst! Geweldig verzorgd weer! Onze gasten hebben genoten!
-Coherente, Mevrouw Vlug


Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de catering.  Het contact over de bestelling liep erg plezierig; meedenkend en snel! Het brengen en halen ging prima; hulpvaardig en vriendelijk. 
Dan het eten zelf: heerlijke gerechten, mooie producten.  Goed gepresenteerd en zeer verzorgd, en meer dan voldoende.  Wij kregen ook van onze gasten positieve reacties. 
Kortom het was top. Tweede keer dit jaar dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt. 
Ook hierna zal ik jullie weten te vinden!
-Mevrouw Hofman

Het Kerstbuffet was helemaal TOP! Super verzorgd en heerlijk. We hebben allen genoten.
-Mevrouw Polman

De catering was helemaal naar wens, iedereen heeft heel lekker gegeten. Ook het bezorgen en ophalen ging netjes volgens afspraak. Geen opmerkingen van onze kant dus. Tot de volgende keer!
-Mevrouw Donath

We hebben jullie service en het buffet wederom als buitengewoon ervaren. Het was voor allen een zeer groot succes en we hebben er van genoten. Wat dat betreft zien we uit naar de volgende culinair moment.
-Fam. Westgeest

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen